De highlights van Vitaya

vrijdag 19 mei 2017

Op maandag 22 mei staat om 20.40 uur de romantische komedie 'Friends With Money' bij Vitaya op het programma met Golden Globe-winnares Jennifer Aniston (Olivia), Oscarwinnares Frances McDormand, (Jane) Catherine Keener (Christine) en Joan Cusack (Franny) in de hoofdrollen.

De drie welgestelde vriendinnen Jane, Christine en Franny maken zich zorgen om hun vriendin Oliva. Ze heeft het financieel moeilijker nadat ze is gestopt met lesgeven en schoonmaakster is geworden. Maar ook het leven van de drie andere vriendinnen verandert op korte tijd. Zo heeft Jane huwelijksproblemen, Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van haar kinderen en Christine werkt samen met haar man wat spanningen veroorzaakt. Zal hun vriendschap deze spanningen overleven?

Op woensdag 24 mei is om 20.40 uur de film 'Playing the Field' te zien met Gerard Butler, Jessica Biel en Dennis Quaid in de hoofdrollen. Gerard Butler speelt de rol van George, een professionele voetballer. George zijn gloriejaren zijn voorbij en keert terug naar zijn ex-vrouw en zoon die hij jarenlang verwaarloosde. Om het goed te maken met zijn zoon wordt hij coach van zijn voetbalteam.

Op 26 mei wordt de vrijdagavond spannend ingezet met om 20.40 uur de tv-première 'Sugar Daddies' met Taylor Black en Golden Globe-genomineerde acteur Peter Strauss in de hoofdrollen. Taylor Black vertolkt de rol van Kara. Kara studeert rechten en heeft een bijbaan als serveerster om haar school te betalen. Als ze een prestigieuze stage krijgt aangeboden, moet ze op zoek gaan naar een andere manier om alles te financieren. Ze wordt door een vriendin geïntroduceerd bij een rijke oude minnaar die haar wel financieel wil ondersteunen en ze is niet de enige die zo aan geld komt. Makkelijk geld komt echter tegen een hoge prijs, want al snel raakt een van de andere meisjes vermist en is ook haar eigen leven in gevaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Annie Braddock weet na haar studies aan de universiteit nog niet zo goed wat ze wil. Haar moeder spoort haar aan een baan te vinden in het bedrijfsleven, maar zelf zou Annie het liefst op avontuur gaan als antropologe. Na een toevallige ontmoeting krijgt ze een aanbod om te werken als kindermeisje bij de welgestelde familie X. Annie zegt toe, al was het maar omdat het haar wat meer tijd geeft om na te denken. Eenmaal in dienst valt ze van de ene verbazing in de andere over hoe de mensen in de Upper East Side leven en met name hoe oppervlakkig ze met elkaar omgaan. Annie besluit deze mensen stiekem tot onderwerp te maken van een antropologische studie...

Romantische komedie van Shari Springer Berman en Robert Pulcini, naar het boek van Emma McLaughlin en Nicola Kraus.

'The Nanny Diaries', om 21.25 uur op En.

Dossiers