'Dagelijkse Kost' sluit de week af met een lekker konijn
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.
Wie reist, city-tript en island-hopt gaat graag op zoek naar al wat hip en trendy is. Sinds kort kennen we ook de 50 beste bars ter wereld. Maar ligt de 'allerbeste bar ter wereld' bij u om de hoek?
Nu het oogstseizoen volop aan de gang is, brengt Rik z'n bakken vol plukverse appelen naar de mobiele fruitpers in de buurt.
Een smakelijk konijn koop je bij voorbeeld bij Virginia en haar man Marc. Ze zijn ervaren poeliers in Gent. Jeroen doet er alvast één in de pot. Hij serveert ragout van konijn met wortelstoemp. En wie graag eens wil uitpakken met een culinair voorgerechtje moet zijn kort gegaarde zalm met knolselder en peer uitproberen.
'Dagelijkse Kost', zondag 2 november om 18.30 uur op Eén.