TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 Nrj weekend
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:40 NCIS
Bij een veertienjarige jongen wordt thuis een inval gedaan. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt.
«
»
12:25 NCIS
Het NCIS-team zet samen met de FBI de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.
«
»
13:15 NCIS
Het team is nog steeds op zoek naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het NCIS-team.
«
»
14:10 NCIS
Het team onderzoekt een auto-explosie die verband houdt met de verdwijning van een politieman zes maanden eerder. Gibbs vraagt aan agent Alex Quinn om zijn team te schaduwen.
«
»
15:05 NCIS
Het team onderzoekt een moord tijdens een reünie van Quantico en komt een dievenbende op het spoor die al lang actief is. Torres en Quinn moeten even wennen nu ze deel uitmaken van Gibbs' team.
«
»
16:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.
«
»
17:00 NCIS
Tijdens een nacht op een cruiseschip, wordt het lichaam van een marineluitenant gevonden. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit op zee.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs stuurt Bishop en Quinn naar Philadelphia om samen met officier Clayton Reeves aan een moordzaak te werken.
«
»
18:50 NCIS
Wanneer een onderofficier kan ontsnappen aan haar ontvoerder, ontdekt het team een verband met haar vermiste echtgenoot.
«
»
19:45 NCIS
Torres schendt het protocol wanneer hij een verdachte identificeert. Abby, McGee en Bishop proberen DiNozzo Senior te overtuigen om het appartement van zijn zoon onder te verhuren.
«
»
20:40 NCIS
Bishop stelt haar vorige job bij NSA in vraag wanneer ze naar Gitmo gestuurd wordt om bewijsmateriaal te verzamelen voor een moordzaak.
«
»
21:40 NCIS
Wanneer politica Jenna Flemming dreigingen aan haar adres ontvangt, start het team een onderzoek.
«
»
22:35 NCIS
Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een marinekapitein bewijsmateriaal opduikt dat gelinkt is aan zijn moeder, wordt Ducky plots geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.
«
»
23:35 NCIS
Het team probeert via een undercoveroperatie een zakenman te klissen die terreurdaden pleegt om de beurs te beïnvloeden.
«
»
00:35 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was.
«
»
01:35 CSI: Miami
In een prachtig herenhuis op een eiland voor de kust van Florida wordt een huishoudster vermoord aangetroffen. Haar lichaam werd ondersteboven opgehangen.
«
»
02:25 CSI: Miami
Een beroemde Hollywoodproducent komt om het leven bij een schietpartij in een casino. Het slachtoffer deed er mee aan een pokerwedstrijd waarbij heel veel geld op het spel stond.
«
»
03:10 CSI: Miami
Het team opent de jacht op Esteban Navarro, die ervan verdacht wordt verschillende moorden te hebben gepleegd.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice Kids' (VTM) - finalisten 2022

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

'The Voice Kids', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers