TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:45 Bones
Op de grens tussen Oklahoma en Texas worden twee geraamtes gevonden. Het blijkt om een Siamese tweeling te gaan die deel uitmaakte van een circusgezelschap. Bones en Booth gaan undercover.
«
»
08:30 Geen uitzending
«
»
09:30 Without a Trace
Jessica Lawson werkt op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar missie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
11:20 Grey's Anatomy
De dokters opereren een man die met zijn wagen inreed op de auto van Maggie. Owen keert terug van vaderschapsverlof maar heeft het moeilijk met de nieuwe functie van Tom.
«
»
12:10 Geen uitzending
«
»
13:15 Jane the Virgin
Tijdens een poging om herinneringen op te halen bij Jason, raakt Jane in paniek. Rogelio begint ondertussen met de filmopnames van 'De Passies van Steve en Brenda' met River Fields.
«
»
14:10 Castle
Castle zit noodgedwongen thuis met een gebroken been. Verveeld en ongelukkig staart hij uit het raam, tot hij plots denkt getuige te zijn van de moord op een jonge vrouw.
«
»
15:05 Friends
Ross heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Emily hem voorgoed heeft verlaten en weet zich geen raad met zijn gevoelens. Gelukkig staat Phoebe hem bij en leert ze hem omgaan met zijn woede.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Charlie is dolverliefd op een aantrekkelijke maar ietwat bizarre sataniste. Alan denkt dat ze een vloek heeft uitgesproken over hem.
«
»
16:05 Without a Trace
Studente Malia verdwijnt spoorloos uit een gesloten tuchtinstelling voor jonge criminelen nadat ze van een klasgenoot een doodsbedreiging kreeg. Jack en zijn team onderzoeken tal van mogelijke sporen.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
De zussen van een patiënte die na een valpartij hersendood blijkt te zijn, moeten een moeilijke knoop doorhakken.
«
»
17:55 Castle
Nabij een ziekenhuis wordt het zwaar verminkte lichaam van een vrouw aangetroffen. Haar gezicht is volledig opengereten.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie.
«
»
19:40 Bones
Booth wordt verdacht van de moord op een ijshockeyspeler met wie hij een maand eerder nog in een opstootje betrokken was.
«
»
20:35 The Flight Attendant
Miranda en de FBI zitten Cassie op de hielen. Ze bedenkt een gewaagd plan en schakelt hiervoor de hulp in van Max. De geheimen van Megan komen aan het licht.
«
»
21:30 The Flight Attendant
Cassie heeft het erg zwaar na de felle ruzie die ze heeft gehad met Annie en vervalt in slechte gewoontes. Miranda zet ondertussen haar zoektocht naar Cassie ongenadig verder.
«
»
22:25 The Graham Norton Show
Gasten: Claire Foy, Sarah Michelle Gellar, M. Night Shyamalan en Rob Beckett. Muzikale gast: Sam Smith.
«
»
23:35 Friends
Rachel is tot over haar oren verliefd. Wanneer Danny haar eindelijk mee uitvraagt, is ze in de wolken. Maar de avond verloopt niet helemaal zoals ze gehoopt had. Spelbreker van dienst is Danny's zus.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Charlie wordt wakker naast Rose na haar verjaardagsfeestje. Plots staat haar vader aan de deur. Die wil weten wat de toekomst brengt voor het koppel. Dan maakt ook Evelyn haar opwachting.
«
»
00:30 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills klasgenote Lindsey Simon is allerminst een aantrekkelijk meisje, maar ze is wel steenrijk. Ze probeert Wills vriendschap te kopen met dure cadeaus.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
01:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers