TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:30 Full House
Joey krijgt de kans om twee weken lang in enkele universiteiten op te treden.
«
»
08:55 That '70s Show
Eric en Donna besluiten om als koppel naar het eindejaarsbal te gaan. Jackie hoopt dat Kelso haar mee uit zal vragen, maar hij heeft al afgesproken met Pan Macy.
«
»
09:15 That '70s Show
Red heeft een fulltime job weten te bemachtigen bij Mr. Millbank. Diens zoon David werd vroeger steeds geplaagd door Eric, maar nu wil Red dat zijn zoon optrekt met de jongeman.
«
»
09:40 Geen uitzending
«
»
10:40 E.R. - Emergency Room
Ross ontfermt zich over Adrian Reynolds, een zesjarige jongen die een giftig middel heeft gedronken. De kinderarts staat machteloos zolang hij niet weet om welk goedje het precies gaat.
«
»
11:30 Geen uitzending
«
»
12:00 Grey's Anatomy
Meredith gaat een stap verder met Will, maar krijgt daar al snel spijt van. Amelia denkt opnieuw na over haar relatie met Owen.
«
»
12:50 Geen uitzending
«
»
13:20 Bull
Bull vertegenwoordigt een in isolatie opgevoede tiener die terechtstaat voor moord. Hij selecteert juryleden die zullen geloven dat de jongeman onder invloed stond van zijn vader.
«
»
14:10 Geen uitzending
«
»
14:30 De Slechtste Chauffeur
De kandidaten worden elke week, op een circuit, getest op hun (gebrek) aan rijvaardigheid en verkeerskennis. De jury bestaat uit Tom Coronel, Tim Coronel en Beau Luijten.
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:00 E.R. - Emergency Room
Tijdens een moment van onoplettendheid rijdt Benton een voetganger aan. Hij is in alle staten, en niet alleen omdat de gewonde vrouw in een advocatenkantoor werkt.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Meredith gaat samen met Owen en Nathan een hart ophalen voor een transplantatie. Muzikant en MS-patiënt Kyle Diaz komt naar het ziekenhuis met een tremor in zijn hand.
«
»
17:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een koerier. De man had een belangrijk pakket bij zich waarvan de inhoud ervoor zou kunnen zorgen dat een onschuldige man uit de gevangenis wordt vrijgelaten.
«
»
18:45 Elementary
Techmiljardair Odin Reichenbach doet Holmes en Watson een opmerkelijk aanbod om hem te helpen met een programma dat toekomstige misdaden kan voorspellen.
«
»
19:35 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een crimineel die zijn brood verdiende met het beroven van andere criminelen.
«
»
20:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een man op een cruiseschip. Niemand minder dan McGee's schoonmoeder Judy ontdekte het lichaam in de sauna.
«
»
21:20 NCIS
Een marinesoldaat wordt dood aangetroffen in een auto op een schietbaan. Kasie weegt de voor- en nadelen van het kopen van een pistool af.
«
»
22:15 NCIS
Een financieel topadviseur wordt doodgeschoten nabij een marinebasis. NCIS onderzoekt de zaak door het driedimensionaal hologram van de vrouw, dat ze vlak voor haar dood zelf maakte, te ondervragen.
«
»
23:15 FBI: International
Het team maakt jacht op een sluipschutter die tijdens een aanval op een biomedisch laboratorium in België een Amerikaan heeft gedood. Jaeger krijgt ruzie met haar baas bij Europol.
«
»
00:10 FBI: International
Wanneer de zoon van een Amerikaanse miljardair bewusteloos wordt aangetroffen in zijn appartement in Berlijn, worden Forrester en zijn team opgeroepen om de zaak verder te onderzoeken.
«
»
01:10 Grey's Anatomy
Meredith gaat samen met Owen en Nathan een hart ophalen voor een transplantatie. Muzikant en MS-patiënt Kyle Diaz komt naar het ziekenhuis met een tremor in zijn hand.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers