TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Criminal Minds
Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Grey's Anatomy
De samensmelting van Seattle Grace Hospital en Mercy West is een feit, met als gevolg dat er een heleboel nieuwe verplegers en dokters in het ziekenhuis arriveren.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 MasterChef UK
Vandaag staat een plaats in de halve finale op het spel. Slechts drie van de negen kandidaten gaan rechtstreeks door naar de halve finale.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Biggest Loser USA
In de volgende uitdaging moeten de deelnemers drie foodtrucks trekken. Team Jen overwint eindelijk hun eerste uitdaging en wint een gezonde kookles bij de beroemde chef-kok Lorena Garcia.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Younger
Kelsey heeft een date te pakken, maar Lauren en Liza zijn van mening dat ze hier nog niet klaar voor is. Op een doktersfeestje neemt Josh zijn relatie met Liza onder de loep.
«
»
15:00 Zo Man Zo Vrouw
Nathalie en Kenneth waren elkaars eerste liefde en dat heeft zo zijn vestimentaire gevolgen. Allebei willen ze opnieuw mooi en stijlvol voor de dag komen. Jani Kazaltzis snelt hen te hulp.
«
»
15:45 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:50 MasterChef UK
Zes kandidaten bekampen elkaar in de halve finales. John Torode, Gregg Wallace en Theo Randall jureren de kandidaten, die worden opgedragen in negentig minuten een Italiaanse schotel te bereiden.
«
»
17:30 The Block Australia
De twee deelnemers die de grootste winst maken bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.
«
»
18:50 The Biggest Loser USA
In de eerste uitdaging moeten de teams een juiste combinatie van veertien kleuren aan elkaar doorgeven in een digitaal telefoonspel vol afleiding.
«
»
19:50 Zo Man Zo Vrouw
Wendy en Danny zijn allebei industrieel ingenieur en bekleden een hoge functie. Nochtans heeft Danny niet eens een deftig pak in zijn kleerkast hangen. Wendy vraagt hulp aan topstylist Jani Kazaltzis.
«
»
20:30 Meisje van plezier
Nadine krijgt met haar meisjes de kans om de top van de escortwereld te bereiken, maar komt er dan achter dat ze iemand in haar directe omgeving niet kan vertrouwen.
«
»
21:30 Meisje van plezier
Meryem stelt Nadine voor een ultimatum, maar zij weigert zomaar op te geven. Tijdens het door Patricia georganiseerde familiediner komen alle sluimerende irritaties naar boven.
«
»
22:30 Chaussée d'Amour
Sylvia verbiedt Willy om nog een voet in de Cats te zetten. Colette wordt opgepakt in verband met de moord op Allaire.
«
»
23:45 Designated Survivor
President Kirkman heeft moeite om een nieuw Hooggerechtshof samen te stellen. FBI-agent Hannah Wells gaat undercover.
«
»
00:40 MasterChef UK
Zes kandidaten bekampen elkaar in de halve finales. John Torode, Gregg Wallace en Theo Randall jureren de kandidaten, die worden opgedragen in negentig minuten een Italiaanse schotel te bereiden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers