TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6u en 9u voor zijn rekening. Elke weekdag duikt ook een 'Friend' op in de studio om samen met Bart én de luisteraars 'Team Ochtend' te maken.
«
»
09:00 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
09:45 De Gezonde Goesting
Healthy foodie Steffi kookt voor iedereen die wil afkicken van de suikerverslaving, die op zoek is naar makkelijke manieren om meer groenten en fruit te eten en voor allen die gezonde alternatieven voor de cheeseburger en aanverwanten zoekt.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Zo Man Zo Vrouw
Elke aflevering wordt een koppel onder handen genomen op het gebied van kleding en kapsel. Stylist Jani Kazaltzis staat de koppels bij en stelt een nieuwe kledingstijl voor. In deze aflevering: Lydie en Luc.
«
»
12:00 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
13:10 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
13:35 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
14:00 Soep!
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
14:20 Huizenjagers
Rit zoekt een plaats om in alle rust te schilderen en wonen. Samen met Julie Mahieu, scenariste van 'De Dag', gaat ze op zoek naar haar droomwoning.
«
»
15:05 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
16:30 Bake Off Vlaanderen
Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de zeilen van de Bake Off tent voor dit achtste seizoen op aan Rubenskasteel in Zemst.
«
»
17:40 Komen Eten bij Celebrity MasterChef Vlaanderen
Met deze week: Linde Merckpoel, Hakim Chatar, Daan Alferink en Titus De Voogdt.
«
»
18:45 Celebrity Klopjacht
De speurders zetten alles op alles om Jeff en Pieterjan in te rekenen en gaan op huiszoeking bij Jeff. Daar staat hun echter een verrassing te wachten.
«
»
19:55 Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter doet mee aan het Toverschool Toernooi. De beste studenten doen hieraan mee. Ook wordt langzaam duidelijk dat Voldemort misschien zal terugkeren.
«
»
22:50 Het Parket
Magistraat Nadine trekt mee op pad met de politie om een mogelijke drugsplantage op te rollen. Annemie van Slachtofferonthaal krijgt een dossier binnen over een tiener die uit het leven gestapt is.
«
»
23:50 Axel in Amerika
Axel trekt naar Los Angeles, de thuis van de paparazzi en de vele Hollywood-sterren maar helaas ook de 'thuis' voor heel wat daklozen. En in San Francisco verkent hij de stad in een taxi, volledig bestuurd door AI. Met wisselend succes.
«
»
00:50 OEP Z'N BAKKES
Andries, Jan, Robin en gasthost Ward Kerremans blikken vooruit op de volgende 'Fight Noche': UFC 306, het event waar het evenement even belangrijk is als de gevechten. Verder: een nieuw nummer van Jelle Cleymans en een bijna-tattoo voor Robin.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers