TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Chris Cooks Cymru
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread.
«
»
03:45 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
04:00 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
04:15 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
04:45 De Dagschotel
Chef Roger van Damme maakt een smakelijke Ceasar Salad klaar voor een zonnige dag.
«
»
05:00 Chris Cooks Cymru
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread.
«
»
05:30 Lekker Messy - Weekmenu
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
06:10 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 De Zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
08:30 Lekker Messy - Weekmenu
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
09:20 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
10:10 BBQ Vanavond?!
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
10:35 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
11:00 Chris Cooks Cymru
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
11:35 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
12:05 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
12:35 Lekker Messy - Weekmenu
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
13:25 De Sterrenkaart
Olivier de Vinck studeerde economie en is tijdens zijn studie in aanraking gekomen met de keuken. In 1998 opende hij samen met zijn echtgenote restaurant Kommilfoo, dat uitgegroeide tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld.
«
»
14:05 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
14:50 Bal National Zomereditie
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
15:25 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
16:00 Chris Cooks Cymru
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
16:35 Sarah's Sweet Table
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
17:05 BBQ Vanavond?!
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
17:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
18:55 Peppe's Toscane
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
19:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
19:55 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
20:40 Open Vuur
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
21:30 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
22:00 Chris Cooks Cymru
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
22:35 Lekker Messy - Weekmenu
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
23:25 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:20 Open Vuur
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
01:15 Chris Cooks Cymru
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
01:55 Lekker Messy - Weekmenu
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alleen Elvis Blijft Bestaan' (VRT Canvas)

Dit jaar maakte Tine Embrechts haar debuut als talkshowhost aan de 'Tafel van Tine', maar vanavond zit ze aan de tafel van Thomas. We kennen haar vooral als een van de zonnigste actrices van het land. Van het 'Peulengaleis' tot 'De ideale wereld', maar ook op filmsets en in theater brengt ze moeiteloos de warmste personages tot leven. Een vrouw met veel gezichten, maar zonder masker.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 20.10 uur op VRT Canvas.

Dossiers