
TVgids - njam!
Andere zender »
03:10 | Chris Cooks Cymru |
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread.
«
»
03:45 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
04:00 | Peppe's Toscane |
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
04:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
04:45 | De Dagschotel |
Chef Roger van Damme maakt een smakelijke Ceasar Salad klaar voor een zonnige dag.
«
»
05:00 | Chris Cooks Cymru |
In het pittoreske Conwy ontdekt Chris de lokale delicatesse: Conwy mosselen. Hij bereidt ze op spectaculaire Franse wijze met vuur en lava bread.
«
»
05:30 | Lekker Messy - Weekmenu |
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
06:10 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 | De Zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw maken samen zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade, tzatziki met tomaatjes, radijzen in de oven, volledige zalmfilet op de BBQ en gegrilde witte asperges.
«
»
08:30 | Lekker Messy - Weekmenu |
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
09:20 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
10:10 | BBQ Vanavond?! |
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
10:35 | De Zomerkeuken |
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
11:00 | Chris Cooks Cymru |
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
11:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
12:05 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
12:35 | Lekker Messy - Weekmenu |
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
13:25 | De Sterrenkaart |
Olivier de Vinck studeerde economie en is tijdens zijn studie in aanraking gekomen met de keuken. In 1998 opende hij samen met zijn echtgenote restaurant Kommilfoo, dat uitgegroeide tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld.
«
»
14:05 | Open Vuur |
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
14:50 | Bal National Zomereditie |
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
15:25 | Foodies & The City |
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
16:00 | Chris Cooks Cymru |
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
16:35 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
17:05 | BBQ Vanavond?! |
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
17:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
18:55 | Peppe's Toscane |
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
19:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
19:55 | De Zomerkeuken |
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
20:40 | Open Vuur |
Voor de laatste dag heeft Dominique het grote geschut ingeschakeld: een bird cage. Deze levensgrote kooi wordt van onder tot boven volgehangen met allerlei soorten vlees en verse groenten.
«
»
21:30 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
22:00 | Chris Cooks Cymru |
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
22:35 | Lekker Messy - Weekmenu |
Jelle en Hans starten hun vakantie met messy hotdogs aan de barbecue en een smeuïge pasta vongole. De volgende dag maken ze een zomerse salade met feta en focaccia, gevolgd door snelle ramen met kip.
«
»
23:25 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:20 | Open Vuur |
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
01:15 | Chris Cooks Cymru |
In Swansea ontdekt Chris vurige smaken van Jamaicaanse kip, vlamgrilt hij verse vis aan het strand en kookt hij met jonge culinaire talenten.
«
»
01:55 | Lekker Messy - Weekmenu |
Van crispy popcorn chicken tot een ode aan moeders bami. Daarna een creatieve lunchpasta met halloumi en een barbecuefeest met lamskoteletjes en chimichurri. Innovatie en nostalgie in één pakket.
«
»