TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Sarah's Sweet Table
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
02:05 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
03:35 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
04:20 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
05:10 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
05:45 De Smaaktoerist
In de Vlaamse Ardennen zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
06:15 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met één ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»
06:45 Bal National
Broodje gehaktbal met rijst en een broodje mexicaanse balletjes met zure room.
«
»
07:15 Vlaamse Klassiekers
Vandaag maakt Lynn de restaurantversie klaar van twee nostalgische klassiekers. Bij Fortuin in Kontich onthult de chef zijn gehaktbrood met truffel en in Vers Namur vlakbij Leuven staat er een verfijnd vispannetje op de planning.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
09:50 De Dagschotel
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert maakt de Hollandse uitsmijter. Een uitsmijter kan voor ontbijt en avondeten gemaakt worden. Deze wordt bereidt met krokant gebakken ontbijtspek en belegen kaas. Dan wordt het geserveerd met lekker getoast brood.
«
»
10:05 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
11:00 Masterclass
Altijd al willen leren hoe je een perfecte citroentaart maakt, met een krokante bodem en luchtige meringue? In deze exclusieve masterclass neemt patissier Sarah Renson je stap voor stap mee in het bakproces.
«
»
11:25 Peppe's Toscane
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
11:50 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
12:40 Open Vuur
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
13:30 De Sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land. Het restaurant ligt verscholen in de buik van het Brusselse Radisson Blue hotel.
«
»
14:05 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
15:05 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
15:50 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Parijs voor een Death in the Afternoon, de favoriete cocktail van Hemingway op basis van absint en champagne. Daarna shaket ze haar Camille & Lulu, gemaakt met wodka en vlierbloesemlikeur.
«
»
16:00 Masterclass
Altijd al willen leren hoe je een perfecte citroentaart maakt, met een krokante bodem en luchtige meringue? In deze exclusieve masterclass neemt patissier Sarah Renson je stap voor stap mee in het bakproces.
«
»
16:25 Peppe's Toscane
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
16:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub gaat voor meer veggie op het weekmenu. Daarvoor steekt hij met plezier de handen uit de mouwen met zelfgemaakt flatbread, tomatenhummus en courgettes.
«
»
17:15 It's Aperotime - a taste of history
Bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860. Als eerbetoon aan die geslaagde combinatie gaat hij aan de slag met drie eiercocktails: de Eggnog, de Smokey Flip en de Whiskey Sour.
«
»
17:25 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
18:25 Het Weekmenu
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
19:15 De Dagschotel
Peter Goossens maakt risotto met bospaddenstoelen.
«
»
19:25 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
19:50 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
20:40 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
21:05 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
21:40 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
22:05 Peppe's Toscane
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
22:35 DIY
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
23:00 Masterclass
Altijd al willen leren hoe je een perfecte citroentaart maakt, met een krokante bodem en luchtige meringue? In deze exclusieve masterclass neemt patissier Sarah Renson je stap voor stap mee in het bakproces.
«
»
23:25 Loïc zot van koken weekmenu
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
00:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
00:50 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
01:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Red Sebastian met 'Strobe Lights' voor België naar het Eurovisiesongfestival 2025

In de eerste halve finale dingen vijftien landen naar een plek in de finale. De Belgische inzending, Red Sebastian, komt als negende aan de beurt. Hij brengt het nummer 'Strobe Lights'. De andere landen die aan bod komen, zijn: IJsland, Polen, Slovenië, Estland, Oekraïne, Zweden, Portugal, Noorwegen, Azerbeidzjan, San Marino, Albanië, Nederland, Kroatië en Cyprus. Ook de automatisch voor de finale geplaatste inzendingen van Zwitserland, Italië en Spanje laten in deze halve finale hun lied horen. Het commentaar is van Peter Van de Veire.

'Eurovisiesongfesiival', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers