TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
18:15 Madre de Dios: The Lost Island
In januari 2017 trok een team van ontdekkingsreizigers naar Madre de Dios in de hoop dat het onderzoeksprogramma zou leiden tot een erkenning als UNESCO-werelderfgoed.
«
»
19:05 Sporza: Europees voetbalmagazine
Voetbal.
«
»
19:35 Schitt's Creek
Johnny en Moira doen alsof ze arm zijn om voordelig een tweedehandsauto te kunnen kopen. David biedt Stevie een helpende hand bij het overlijden van haar oudtante.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 Heizel 1985
Frank Raes bekijkt het Heizeldrama vanuit Belgisch perspectief. Frank praat o.m. met Belgische rijkswachters, hulpverleners, organisatoren, journalisten en slachtoffers.
«
»
22:20 Leave No Trace
Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving halen.
«
»
00:05 Schitt's Creek
Johnny en Moira doen alsof ze arm zijn om voordelig een tweedehandsauto te kunnen kopen. David biedt Stevie een helpende hand bij het overlijden van haar oudtante.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers