TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Earth from space
Vanuit de ruimte is de aarde een caleidoscoop. Turkooizen plankton lokt een schranspartij uit, China kleurt geel dankzij de koolzaadbloemen en er verschijnt een mysterieus groen licht in de oceaan.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Het Scheldepeloton
Iljo Keisse is eindelijk van zijn dopingspook verlost en wil zijn nieuwe werkgever bedanken met een overwinning. Wouter Weylandt en zijn partner An-Sophie verwachten een eerste kindje.
«
»
22:10 Extra Time
Extra Time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:10 Taken: Hunting the Sex Traffickers
De politie trekt naar bordelen om er te praten met de vrouwen die worden uitgebuit. Hun verhalen zijn schokkend, maar niemand is bereid om te getuigen.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

We zien hoe België tussen maart en eind september 2020 evolueerde van wanhoop naar hoop en weer terug. Met de eerste besmettingen, een lockdown, de exit-strategie in fases met nieuwe verstrengingen én versoepelingen tot de verklaring van kersvers premier De Croo: 'Dit land kan zich geen tweede lockdown veroorloven'.

'Op Slot', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers