TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Earth's great rivers
De Nijl is de langste rivier ter wereld. Olifanten, luipaarden, avontuurlijke kajakkers en heel oude natuurwonderen, dit kan je er allemaal tegenkomen.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De organisatie Miracle Messages probeert de families van daklozen in Californië op te sporen met de hulp van sociale media.
«
»
20:40 Outlier
Sofie, een tienermeisje, verdwijnt onderweg naar huis van een feestje in Kautokeino, Noorwegen. Een vriend geeft haar als vermist aan bij de politie, maar de zaak wordt niet ernstig genomen.
«
»
21:30 Outlier
Ondanks de waarschuwingen gaat Maja zelf op onderzoek uit. Ze zet alles op het spel om haar theorie te bewijzen. Intussen wil Elle, de vriendin van Sofie, achterhalen wat er met haar gebeurd is.
«
»
22:15 C'est ça l'Amour
Mario heeft weinig ambitie behalve als het op de liefde aankomt. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, komt de opvoeding van zijn twee, intussen puberende dochters op zijn schouders terecht.
«
»
23:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers