TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 Michael Palin: travels of a lifetime
Het succes van '80 Days' opende de deur naar een nóg ambitieuzere reis: de lijn van 35 graden noorderbreedte volgen van de Noord- naar de Zuidpool.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:30 De wereld van de Chinezen
Nadat Ruben Terlou over de hele wereld Chinezen heeft ontmoet, werpt hij nu een blik op de Chinese aanwezigheid in Nederland. Wie zijn de Chinezen die er zich hebben gevestigd?
«
»
21:15 Tokyo Phoenix: The Rise of Modern Japan
Meer dan 150 jaar geleden, toen het de westerse cultuur nog niet had omarmd, was Tokio nog Edo, een traditionele Aziatische stad bestuurd door de feodale machten van de Samoerai.
«
»
22:10 Wereldrecord
28 september 2014. In de straten van Berlijn finisht de Keniaan Dennis Kimetto als eerste onder de mythische grens van 2 uur en 3 minuten op de marathon. Zijn toptijd: 2 uur, 2 minuten en 57 seconden.
«
»
22:55 Lifers: Behind Bars
James zit al meer dan de helft van zijn leven in hechtenis. De 44-jarige Jason heeft een geschiedenis van mishandeling en ontvoering binnen de gevangenis.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers