TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:45 Sporza: Tokyo 2020
Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen, live vanuit het Olympisch Stadion in Tokio. Presentatie: Aster Nzeyimana.
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Great Barrier Reef
Het Groot Barrièrerif is 's werelds grootste levende structuur. Maak kennis met de diverse wezens die langs dit 2.300 km lange traject van koraal leven.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Louis Theroux: Shooting Joe Exotic
Louis Theroux wil het verhaal leren kennen van Joe Exotic, ooit een dierenverzamelaar, nu een voor dierenmishandeling en huurmoord veroordeelde misdadiger, en trekt daarvoor naar Oklahoma.
«
»
21:15 When Harry met Sally
Harry en Sally ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer Sally Harry een lift geeft na hun diploma-uitreiking aan de universiteit van Chicago. Nadien lopen ze elkaar regelmatig tegen het lijf.
«
»
22:45 Rig 45
Het team raakt verdeeld in twee groepen die elkaar zeer sterk wantrouwen. Elk uur moeten ze zien te overleven. Hoe ver zijn ze bereid te gaan?
«
»
23:30 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers