TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:30 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:50 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Zweden - Polen op speeldag 3 in groep E, live vanuit het Krestovskistadion in Sint-Petersburg.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Misdaaddokters
Een diepgaand verslag kan de wetsdokter pas maken door het lijk open te snijden op de autopsietafel. Dat verslag verdedigt hij in de rechtszaal.
«
»
21:20 Trump takes on the world
In Azië flirt Trump met Kim Jong-un van Noord-Korea en begint hij een handelsoorlog met China. Trumps stijl is onorthodox, waarbij hij maximale druk afwisselt met maximale vleierij.
«
»
22:25 The Handmaid's Tale
Offred worstelt met de gevolgen van een gevaarlijke beslissing. Ze wordt achternagezeten door herinneringen uit het verleden en herinneringen aan het begin van de gruwel in Gilead.
«
»
23:20 The Handmaid's Tale
Offred probeert haar nieuwe leven gewoon te worden. De Koloniën worden ontwricht door de aankomst van een onverwacht persoon. De opkomst van het totalitaire Gilead verscheurt een familie.
«
»
00:15 Boerke
Boerke houdt zich vast aan zijn geloof.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers