TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Radio1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Hongarije - Portugal op speeldag 1 in groep F, live vanuit de Puskás Aréna in Boedapest. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Operatie ziekenhuis
Tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 moesten in de drie ziekenhuizen van de Royal Free London NHS Foundation Trust in Londen vele niet-dringende medische zorgen uitgesteld worden.
«
»
21:35 North America with Simon Reeve
Simon begint zijn tocht in het prachtige en ijzige Alaska. In het Denali National Park ziet hij de klimaatverandering in volle gang: het ijs trekt zich hier met een razendsnel tempo terug.
«
»
22:40 Top of the Lake
Wanneer er op Bondi Beach een koffer aanspoelt met daarin het lichaam van een jonge vrouw, starten Robin en haar nieuwe collega Miranda een onderzoek.
«
»
23:35 Top of the Lake
Terwijl Robin theorieën begint te ontwikkelen rond de zwangerschap van en de moord op het dode meisje, komt de afspraak met Mary in gevaar door toedoen van haar moeder Julia.
«
»
00:35 Boerke
Boerke en de grote depressie.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers