TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:30 Korean classics generation
In 25 jaar tijd hebben jonge Koreaanse muzikanten zich toegelegd op een muziekstijl die heel ver van hun cultuur staat: de klassieke muziek.
«
»
19:40 Sporza: Giro
Verslag van rit 14: Cittadella - Monte Zoncolan (205 km). Met reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
In Pakistan is er veel argwaan tegen vaccins. Daardoor verloopt de vaccinatiecampagne om COVID-19 uit te roeien niet vlot.
«
»
20:35 Petra
Na een gastoptreden in een tv-programma ontvangt Petra een pakket met daarin een afgesneden penis op sterk water. Het is het begin van een reeks brutale amputaties.
«
»
21:55 Una Mujer fantástica
Wanneer Orlando, de twintig jaar oudere vriend van Marina, plotseling komt te overlijden, is Marina niet welkom op zijn begrafenis en wordt ze door zijn familie zijn appartement uitgezet.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers