TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:45 FC United
Is onze voetbalverslaggeving divers genoeg? En bestaat er nog altijd verdoken racisme in onze media? De 'voetbalcel' van de federale overheid legt uit hoe racisme in onze stadions wordt aangepakt.
«
»
19:35 Sporza: Road to UEFA EURO 2020
Nederland en Slowakije.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Royals at War
Om hun land en hun troon te redden moeten de monarchen tijdens WO II kiezen: bij hun volk blijven in het land dat bezet wordt door de Duitsers of vluchten, verzet bieden of collaboreren.
«
»
22:15 In the Face of Terror
Het livestreamen van een aanval op twee moskeeën in het Nieuw-Zeelandse Christchuch in maart 2019 luidt een nieuw tijdperk van terrorisme in en bevestigt de toenemende dreiging van extreemrechts.
«
»
23:05 Boerke
Prins Boerke vindt, op een haar na, de liefde van zijn leven.
«
»
23:10 Corleone: mafia and blood
Aan de hand van exclusieve getuigenissen van spijtoptanten volgen we het verhaal over de opgang van Totò Riina, de boerenzoon uit Corleone, Sicilië die het tot 'baas der maffiabazen' schopte.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De Afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers