Wie is 'De Lach van Joe'?

maandag 15 oktober 2018

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

Van 7.00 tot 19.00 kunnen de Joe-luisteraars raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vanmorgen konden de luisteraars voor het eerst meespelen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. De eerste inzet was 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.


De Lach van Joe is momenteel 800 euro waard en kan je hier beluisteren: https://joe.be/acties/vanaf-15-oktober-de-lach-van-joe.

Deze gokken waren het alvast niet:

- Born door Patrick uit Tienen
- Gene Bervoets door Anja uit Mol
- Jeroen Meus door Chantal uit Eksaarde
- Bart Peeters door Hans uit Oostrozebeke
- Leen Demaré door Ann uit Schaarbeek
- Axel Daeseleire door Patrick uit Paal
- Tom Waes door Kris uit Opglabbeek

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers