Wie is 'De Lach van Joe'?

maandag 15 oktober 2018

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

Van 7.00 tot 19.00 kunnen de Joe-luisteraars raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vanmorgen konden de luisteraars voor het eerst meespelen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. De eerste inzet was 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.


De Lach van Joe is momenteel 800 euro waard en kan je hier beluisteren: https://joe.be/acties/vanaf-15-oktober-de-lach-van-joe.

Deze gokken waren het alvast niet:

- Born door Patrick uit Tienen
- Gene Bervoets door Anja uit Mol
- Jeroen Meus door Chantal uit Eksaarde
- Bart Peeters door Hans uit Oostrozebeke
- Leen Demaré door Ann uit Schaarbeek
- Axel Daeseleire door Patrick uit Paal
- Tom Waes door Kris uit Opglabbeek

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers