Wie is 'De Lach van Joe'?

maandag 15 oktober 2018

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

Van 7.00 tot 19.00 kunnen de Joe-luisteraars raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vanmorgen konden de luisteraars voor het eerst meespelen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. De eerste inzet was 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.

De Lach van Joe is momenteel 800 euro waard en kan je hier beluisteren: https://joe.be/acties/vanaf-15-oktober-de-lach-van-joe.

Deze gokken waren het alvast niet:

- Born door Patrick uit Tienen
- Gene Bervoets door Anja uit Mol
- Jeroen Meus door Chantal uit Eksaarde
- Bart Peeters door Hans uit Oostrozebeke
- Leen Demaré door Ann uit Schaarbeek
- Axel Daeseleire door Patrick uit Paal
- Tom Waes door Kris uit Opglabbeek

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturië leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Léon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers