Tomorrowland, One World Radio nu ook via DAB+ in Vlaanderen en Brussel

donderdag 21 maart 2019

Tomorrowland lanceerde een maand geleden Tomorrowland - One World Radio, een gloednieuw en eigen digitaal radio en content platform, in het kader van de vijftiende verjaardag van het festival.

Luisteren naar exclusieve mixes, unieke tracks, nieuwe releases en de meest iconische live sets uit 15 jaar Tomorrowland kan voortaan ook via DAB+ in Vlaanderen en Brussel, en ook nog altijd online op tomorrowland.com en  via de Tomorrowland app. Alle content op het radiostation en in de on-demand omgeving is 24/7 beschikbaar en wordt gecreëerd door het team achter Tomorrowland.


Luisteraars die afstemmen op Tomorrowland - One World Radio worden op elk moment van de dag getrakteerd op unieke content, in de mix met verschillende presentatoren, programma’s en specials, van zowel gevestigde waarden als fris, opkomend talent. Zo trapt de Nederlandse dj Armin Van Buuren het weekend op gang met een exclusieve Weekend Mix op vrijdag, terwijl de Australische dj-zussen Nervo elke vrijdag en zaterdag The One World Radio Top 30 presenteren, een overzicht van de 30 meest populaire dance hits gekozen door de People of Tomorrow. Tomorrowland - One World Radio is voortaan ook op DAB+ te beluisteren in heel Vlaanderen en Brussel, waardoor je het kanaal eenvoudig en in perfecte kwaliteit kan beluisteren in de wagen.

Tijdens Tomorrowland Winter bracht Tomorrowland - One World Radio een hele week live verslag uit vanuit de feeërieke setting van Alpe d’Huez. Fans die er niet bij konden zijn, kregen zo de kans om de magie live van thuis te volgen en zich onder te dompelen in de unieke festivalsfeer van de winterse setting van de Franse Alpen.

Van 2 tot 11 april presenteert Tomorrowland - One World Radio elke dag de Tomorrowland Top 1000, een verzameling van de meest iconische tracks in de geschiedenis van Tomorrowland. Mensen kunnen stemmen op hun favoriete track van 25 tot 31 maart op tomorrowland.com of via de app van Tomorrowland. De ultieme nummer 1 wordt aangekondigd op 11 april, exact 100 dagen voor de start van de vijftiende editie van Tomorrowland.

De hele dag luisteren naar Tomorrowland - One World Radio : dat kan nog tot 31 augustus via de app van Tomorrowland, op tomorrowland.com en via DAB+ in Vlaanderen en Brussel.

Persbericht Tomorrowland
http://www.tomorrowland.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers