Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

vrijdag 18 januari 2019
Foto: © Nostalgie 2019

Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: '40 Something'. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

Met Dina Tersago zorgde dat in de eerste aflevering voor hartverwarmende, vrolijke en herkenbare gesprekken. Deze week legt Rob Vanoudenhoven zijn hart en mijlpalen bloot bij Evy.

Evy: 'Rob kennen we natuurlijk allemaal als de zeer populaire TV-personality uit 'De XII Werken', 'Alles kan Beter' en zoveel meer onevenaarbare momenten op het scherm. Sinds kort mag ik hem ook 'collega' noemen want Rob heeft  als 'vriend van de ochtend bij Seb' elke dinsdag een rubriek op Nostalgie. En ik kijk er heel erg naar uit om meer te weten over de mens Rob.'

Elke week kiest Evy's gast 3 Classics die zijn of haar leven op de één of andere manier beïnvloedden. Het verhaal achter die keuzes hoor je zaterdag bij Evy.

Rob: 'In mijn theatershow 'Het XIII Werk' geef ik al een stukje meer Rob bloot dan alombekende TV-momenten. Maar de vragenlijst van Evy gaat nog een stuk verder. Als dat maar goed afloopt deze zaterdag.'

'40 Something', zaterdag 19 januari van 10.00 tot 12.00 uur bij Nostalgie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' (foto: Eén - © VRT/Toon Aerts 2018)

John ziet zijn plannen uitkomen en de pionnen op het bord bewegen zoals hij het voorzien had. Maar voor dat succes betaalt hij een veel hogere prijs dan hij voorzien had.

Slotaflevering van het eerste seizoen.

'Over Water', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers