Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

vrijdag 18 januari 2019
Foto: © Nostalgie 2019

Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: '40 Something'. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

Met Dina Tersago zorgde dat in de eerste aflevering voor hartverwarmende, vrolijke en herkenbare gesprekken. Deze week legt Rob Vanoudenhoven zijn hart en mijlpalen bloot bij Evy.

Evy: 'Rob kennen we natuurlijk allemaal als de zeer populaire TV-personality uit 'De XII Werken', 'Alles kan Beter' en zoveel meer onevenaarbare momenten op het scherm. Sinds kort mag ik hem ook 'collega' noemen want Rob heeft  als 'vriend van de ochtend bij Seb' elke dinsdag een rubriek op Nostalgie. En ik kijk er heel erg naar uit om meer te weten over de mens Rob.'

Elke week kiest Evy's gast 3 Classics die zijn of haar leven op de één of andere manier beïnvloedden. Het verhaal achter die keuzes hoor je zaterdag bij Evy.

Rob: 'In mijn theatershow 'Het XIII Werk' geef ik al een stukje meer Rob bloot dan alombekende TV-momenten. Maar de vragenlijst van Evy gaat nog een stuk verder. Als dat maar goed afloopt deze zaterdag.'

'40 Something', zaterdag 19 januari van 10.00 tot 12.00 uur bij Nostalgie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers