Qmusic brengt singles samen op Valentijn tijdens eerste Q-MasQuerade

vrijdag 15 februari 2019
Foto: Qmusic - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Qmusic zorgde donderdag 14 februari voor een unieke Valentijnavond met de eerste Q-MasQuerade. Het begon met meer dan 18.000 vrijgezellen die een vragenlijst invulden, waar 300 matches uitkwamen.

Zij ontmoetten elkaar vanavond voor de eerste keer in Wilrijk en kregen een masker op dat groen oplichtte als hun match voor hen stond. 'Vanuit Qmusic wilden we singles, die het swipen op Tinder of nutteloos daten beu waren, op Valentijn een handje helpen. Het is fantastisch om te zien dat 300 mannen en vrouwen vanavond hun match hebben gevonden. Nu hopen dat het de man of vrouw van hun leven is', vertelde een enthousiaste Q-dj Maureen Vanherberghen.


Tijdens de Q-MasQuerade konden de 300 singles ontdekken wie hun match was aan de hand van een masker met daarin een chip, die geprogrammeerd was om hun match te herkennen. Als het masker groen oplichtte, was het prijs. Wanneer iedereen zijn of haar match had gevonden, barstte het feest los met Cookies & Cream en konden de kersverse matches genieten van een rit in een reuzenrad.

Qmusic beloofde alvast een volgende editie door het overweldigende succes.

Enkele weetjes over de Q-MasQuerade:

- Van de ingeschreven singles was 60% vrouw en 40% man
- 39% van de aanwezigen kwam uit de provincie Antwerpen. De top 3 werd aangevuld door Oost-Vlaanderen (23%) en Vlaams-Brabant (17%)
- Zowel voor mannen als voor vrouwen was bruin de favoriete haarkleur
- De singles verkiezen tattoos boven piercings bij hun ideale match
- 1 op de 6 aanwezigen was holebi (15%)
- 77% van de single vrouwen verkoos een man met een baard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers