Niels Destadsbader en Clouseau tijdens eerste Joe Christmas Ball

donderdag 13 december 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Wie Niels Destadsbader en Clouseau aan het werk wil zien tijdens een groots en gratis openluchtconcert van Joe, moet op vrijdag 21 december om 17.00 uur afzakken naar het Theaterplein in Antwerpen waar het allereerste Joe Christmas Ball georganiseerd wordt.

Niels en Clouseau brengen niet alleen hun eigen nummers, ook kerstsongs. Koen Wauters lichtte een stukje van de sluier op: 'We gaan Stille Nacht brengen. Normaal zingen we dat alleen maar thuis. Openbaar heb ik dat nog niet durven doen, maar ik vind het Joe Christmas Ball een goede gelegenheid.' Tussen beide optredens draait Joe-dj Sven Ornelis een dj-set.


Joe is dé kerstradio bij uitstek in december met veel kerstmuziek, elk moment van de dag. Het Joe-avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck opent morgen, vrijdag 14 december, ook het Joe Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen in aanwezigheid van burgemeester van Antwerpen Bart De Wever. Regi en Milo Meskens brengen er ook voor het eerst live hun nummer dat ze samen hebben gemaakt. Nadien nemen Leen Demaré en Jan Bosman het over tot 23.00 uur.

Joe is dé kerstradio bij uitstek in december
Vanaf morgen, vrijdag 14 december, maken de Joe-dj’s elke dag van 12.00 tot 23.00 uur live radio vanuit het Joe Christmas House in Antwerpen. Er komen heel wat artiesten langs voor een liveoptreden, zoals Udo, Tom & Kato, Silvy en Delv!s. Op vrijdag 21 december stomen Sven & Anke de luisteraars klaar voor het Joe Christmas Ball met Niels Destadsbader en Clouseau met de Kerst Top 100: de 100 beste kerstplaten aller tijden.

Eindejaarsshow met Sven Ornelis en Anke Buckinx
Op maandag 31 december sluiten Sven & Anke het jaar in schoonheid af met een speciale Eindejaarsshow. Deze wordt op woensdag 19 december opgenomen in de Joe-lounge met heel wat luisteraars. 'We gaan weer een dikke party bouwen. Het is met hapjes, veel drankjes, live-feestmuziek én heel wat artiesten. Alles erop en eraan', vertellen Sven & Anke. Zo komen De Romeo’s, Get Ready, Sylver en Gene Thomas al zeker langs.

Joe heeft nog meer in petto in december. Zo helpt Leen Demaré op maandag 24 december (14.00 - 17.00 uur) om een kerstmenu op te stellen tijdens 'Leens Kerstdiner'. Elke Van Mello en Jan Bosman reiken op maandag 31 december (12.00 - 18.00 uur) awards uit aan luisteraars tijdens hun Awardshow. Ann Van Elsen brengt op dinsdag 1 januari (12.00 - 16.00 uur) een Nieuwjaarspecial waarin ze vooruit kijkt naar 2019.

Non-stop kerstmuziek op digitaal kanaal Joe Christmas
Wie niet genoeg kan krijgen van kerstmuziek kan ook luisteren naar Joe Christmas, een digitaal radiostation. Het extra Joe-kanaal brengt non-stop heel wat kerstklassiekers, maar ook nieuwe kersthits. 'Joe Christmas' is 24 op 24 te beluisteren via de Joe-website en de Joe-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers