Margot wint 25.500 met het Geluid van Qmusic

dinsdag 29 januari 2019

Deze ochtend om 08.30 werd in de ochtendshow bij Qmusic het Geluid geraden. Na 230 pogingen was het de 31-jarige luisteraar Margot uit Mortsel die het juiste antwoord gaf: een stekker in het stopcontact steken.

Zij wint zo een mooie 25.500 euro. Margot is administratief bediende en wil het geld graag gebruiken bij de aankoop van een huis, maar er is ook een tweeling onderweg dus het geld komt zeker van pas.

209 luisteraars speelden mee in de Q-app en wonnen een deel van de prijzenpot van 10.000 euro
Nieuw dit jaar is dat ook andere Q-luisteraars een kans hadden om hun spaarpot aan te dikken met 10.000 euro. Dat kon wanneer het Geluid de kaap van 10.000 euro haalde, wat bij dit Geluid dus gebeurde. Het principe? Iedereen kon elke ronde meespelen via de Q-app en daar 1 keer aanduiden of het gegeven antwoord op de radio volgens hen juist was. 209 spelers klikten op 'ja' bij het antwoord van Margot. Zo werd er 10.000 euro verdeeld onder 209 mensen, dat is dus 47,85 euro per persoon.

Het Geluid startte op 2 januari met een startbedrag van 2500 euro en bij elke foute gok kwam er 100 euro bij.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers