Joe-luisteraar Pieter uit Assebroek wint 10.100 euro dankzij de lach van Nicole

vrijdag 26 oktober 2018

Joe-luisteraar Pieter uit Assebroek is maar liefst 10.100 euro rijker dankzij de lach van Nicole van het legendarische Vlaamse showbizzkoppel Nicole & Hugo.

Na 101 foute gokken en twee tips gaat Pieter de herfstvakantie in met een smak geld. Al twee weken kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vandaag was het de laatste kans dat de luisteraars konden meespelen met De Lach van Joe en Pieter was dus de grote winnaar: 'Yes! Jesus christ. Allé seg, het was dus echt Nicole. Schitterend', vertelde een intens gelukkige Pieter op de radio.


Pieter kwam zijn cheque persoonlijk afhalen bij het Joe-avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck. 'Ik zat op mijn werk. Ik ben uit de bureau gelopen omdat de radio daar te luid stond en ik ben in een lege meetingroom gekropen. Ik heb me even afgezonderd, want het kwam niet goed. De collega's waren zot enthousiast, maar eerst was er ongeloof. Mijn vrouw dacht ook dat het een grapje was', lachte Pieter. Raf en Rani wilden weten wat Pieter met het geld gaat doen: 'Ik denk dat er wel een kort citytripje met mijn vrouw vanaf kan.' Raf en Rani belden Nicole van Nicole & Hugo ook even op om te weten te komen waar ze zo hard om moest lachen: 'Mijn leven bestaat gewoon uit een lach, maar ik weet niet of ik een speciale of een normale lach heb. Bij het opnemen van mijn lach lieten ze een sneeuwman zien waar iemand in zat en die liet de voorbijgangers schrikken', lachte Nicole.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers