JOE fm organiseert voor de eerste keer 'De JOE Kerstparade'

maandag 7 december 2015

JOE fm trekt met kerst alle registers open en komt voor het eerst met een grote JOE Kerstparade naar Antwerpen. Op woensdag 23 december brengt JOE kerst tot in de Antwerpse binnenstad met een magisch spektakel boordevol muziek en praalwagens vol elfjes, sneeuwmannen, rendieren en livemuziek.

Vanaf 17.00 uur kan iedereen gratis komen genieten van een spetterende stoet die door de straten trekt. JOE luisteraars maken daarnaast kans om mee te zingen met het gospelkoor dat op de JOE paradewagen zal staan. Iedereen kan vanaf 7 december auditie doen en Helmut Lotti zal als juryvoorzitter kiezen wie de gelukkige winnaars zijn.

De JOE Kerstparade
De kerstparade wordt een feestelijke, muzikale en magische optocht. JOE dj Tess Goossens: 'I loooooooooooooooooooooove Christmas! 23 december wordt echt een topdag! Eerst nog de laatste cadeautjes voor kerst kopen en dan ‘s avonds genieten van de feeërieke JOE Kerstparade met lichtjes, muziek en alles waar kerst om draait.' De JOE Kerstparade vertrekt op woensdag 23 december om 17.00 uur vanop het Theaterplein in Antwerpen en iedereen kan de optocht gratis bijwonen. Op woensdag 23 december zal JOE ook live uitzenden vanop de Meir in Antwerpen tussen 10.00 en 19.00 uur.

Helmut Lotti is juryvoorzitter
Wie graag mee wil zingen met het JOE gospelkoor kan daarvoor vanaf 7 december auditie doen. Luisteraars kunnen 'All I Want For Christmas is JOE', 'Oh Happy Days' of 'Santa Claus is Coming To Town' inzingen en het aan JOE bezorgen via de gratis JOE app of op Youtube.

Luisteraars die daar geselecteerd worden, mogen hun zangtalent live in de studio komen demonstreren in de week van 14 december. Op vrijdag 18 december beslist Helmut Lotti samen met Gospelkoor Filadelfia wie mee op de praalwagen mag om te zingen voor meer dan 100.000 mensen. Gospelkoor Filadelfia is een koor uit Vilvoorde en was al verschillende keren te gast bij JOE.

Op maandag 7 december begint JOE af te tellen naar de Kerstparade en staan alle JOE programma’s in teken van de kerstperiode. Elke dag van 9.00 uur 's morgens tot 22.00 's avonds worden de JOE luisteraars verwend met extra veel kerstliedjes en winterhits. Bij Kerstmis horen natuurlijk ook cadeautjes: JOE geeft heel wat leuke kerstcadeaus weg aan luisteraars die hun JOE WISHLIST doorgeven op JOE.be.

'De JOE Kerstparade', woensdag 23 december vanaf 17.00 uur in centrum Antwerpen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers