Dit weekend op Joe

vrijdag 19 januari 2018

In 'De Familie Van Elsen' nodigt Ann Van Elsen elke zaterdagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 uur een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Samen met Ann gaan ze dieper in op de band die ze onderling hebben.

Is er een familiegeheim? Wordt er over alles openlijk gebabbeld? Wat zijn hun mooiste familieverhalen? Ann trekt de lijn ook door naar haar eigen familie. Zo stelt haar dochter June stoutere vragen aan de gasten en legt haar moemoe hen enkele dilemma’s voor. In de uitzending op zaterdag 20 januari zijn James Cooke en zijn mama de centrale gasten.

Sven Ornelis is elke zondagavond van 21.00 tot middernacht te horen in 'Sweet, Soft & Lazy', waarin hij zijn favoriete platen loslaat op de Joe-luisteraars. Van Michael Bublé tot Randy Crawford en van Frank Sinatra tot Louis Neefs, het passeert allemaal de revue op Joe.

Elke zondagvoormiddag is er een uitzending van het nieuwe seizoen van 'Zot Gedraaid', waarin Kris Wauters van 10.00 tot 12.00 uur in de platenkast van zijn bekende gasten duikt. Welke platen hebben hun beïnvloed? Zijn er liedjes die voor grote emoties hebben gezorgd? Zijn er songs die ze echt niet kunnen horen?

Peter Verhoeven palmt de zaterdagavond van 21.00 tot middernacht in met de beste dance-hits en -classics. Hij presenteert ook elke weekdag tussen 4.00 en 6.00 uur, voor de ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx, en dat allemaal live vanuit Los Angeles.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers