Wielertalkshow 'Tour Du Jour' vanaf zaterdag 6 juli bij RTL 7

woensdag 26 juni 2019
Foto: RTL 7 - © RTL 2019

Wielerfans kunnen vanaf zaterdag 6 juli hun hart ophalen als 'Tour Du Jour' weer te zien is bij RTL 7. Presentator Bart Nolles voorziet kijkers in de talkshow van het laatste nieuws over de belangrijkste wielerronde van het jaar: De Tour de France.

Het programma wordt dagelijks om 20.25 uur live uitgezonden vanaf het terras van Café De Huiskamer in Breda.


Naast vaste tafelgenoot Michael Boogerd schuiven iedere dag twee verschillende gasten aan om hun persoonlijke mening over de etappe van de dag te geven. Filemon Wesselink neemt de kijker mee achter de schermen van de grootste wielerwedstrijd van het jaar en verzorgt vanuit het hart van de Tour interviews, rubrieken en achtergrondreportages.

Nieuwe tafelgasten en meer achtergrondverhalen
Naast bekende gezichten zullen er dit jaar ook nieuwe deskundigen aanschuiven aan de 'Tour Du Jour' tafel. Met passie en kennis van sport zullen zij discussiëren over de dag, waarbij sterke meningen en humor niet wordt geschuwd. Eén van de nieuwe gezichten is Roy Curvers, de 39-jarige teamgenoot van Tom Dumoulin bij Team Sunweb. Daarnaast zal voormalig renner Michael Zijlaard ook regelmatig langskomen in Breda. Zijlaard is tweevoudig winnaar van de Olympic Coach Award en tegenwoordig teammanager bij Roompot – Charles.

Presentator Bart Nolles: 'Ik kijk er naar uit om voor de tweede keer 'Tour Du Jour' te presenteren, want de Tour is toch wel het mooiste wielerspektakel van het jaar. De samenwerking met Michael Boogerd is vorig jaar goed bevallen. Onlangs ben ik met hem mee geweest in de ploegleiderswagen. Wat een ervaring! Dat er in koersen niet tientallen ongelukken gebeuren vind ik knap. Bizarre hectiek bij de renners en volgers in de karavaan. Ben benieuwd hoe de strijd om de gele trui zal zijn en kijk uit naar het sprintgeweld van Dylan Groenewegen.'

'Tour Du Jour', vanaf zaterdag 6 juli dagelijks te zien om 20.25 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers