'Vintage Love' bij Net5

dinsdag 19 juni 2018

'Vintage Love' is inmiddels een begrip bij Net5. Dit jaar staat niet alleen de maand juli, maar de hele zomer in het teken van romantische filmklassiekers.

Na het succes van eerdere edities kan de kijker binnenkort weer genieten van titels als 'Four Weddings And A Funeral', 'Notting Hill', 'Dirty Dancing', 'Robin Hood Prince of Thieves' en 'Cocktail'.


Met een gemiddeld marktaandeel van 6,4% (in de doelgroep 20-54 jaar inclusief uitgesteld kijken) was juli 2017 de beste maand van Net5 sinds juli 2013 (toen 6,6%). De gemiddelde performance van de prime-time 'Vintage Love'-films in 2017 kende een marktaandeel van 8,0%. Een score die ver boven het zendergemiddelde ligt.

Speciaal voor deze thema-zomer is er een promo opgenomen met Nicolette van Dam waarin zij schittert in iconische filmposters van verschillende 'Vintage Love'-films.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers