'Vintage Love' bij Net5

dinsdag 19 juni 2018

'Vintage Love' is inmiddels een begrip bij Net5. Dit jaar staat niet alleen de maand juli, maar de hele zomer in het teken van romantische filmklassiekers.

Na het succes van eerdere edities kan de kijker binnenkort weer genieten van titels als 'Four Weddings And A Funeral', 'Notting Hill', 'Dirty Dancing', 'Robin Hood Prince of Thieves' en 'Cocktail'.


Met een gemiddeld marktaandeel van 6,4% (in de doelgroep 20-54 jaar inclusief uitgesteld kijken) was juli 2017 de beste maand van Net5 sinds juli 2013 (toen 6,6%). De gemiddelde performance van de prime-time 'Vintage Love'-films in 2017 kende een marktaandeel van 8,0%. Een score die ver boven het zendergemiddelde ligt.

Speciaal voor deze thema-zomer is er een promo opgenomen met Nicolette van Dam waarin zij schittert in iconische filmposters van verschillende 'Vintage Love'-films.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers