Vertrekt Eva Jinek naar RTL?

woensdag 14 augustus 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Eva Jinek praat met RTL. Dat heeft ze zelf gezegd in tijdschrift LINDA. In haar eigen talkshow kreeg ze de vraag of ze ook met SBS6 praat, maar daar wilde ze niet op ingaan.

NPO lijkt de wens van Eva Jinek in te willigen om haar talkshow vroeger te laten starten. Maar dat houdt de talkshowdiva niet tegen om ook met andere partijen te praten. In LINDA gaf ze toe met RTL te praten. Of dat ook effectief leidt tot een overstap wil ze niet gezegd hebben. Ook dat ze de overstap zou maken samen met haar collega talkshowhost Jeroen Pauw, laat de presentatrice in het midden.


Evenmin wil ze, in haar eigen talkshow op NPO 1, ingaan op de vraag of ze dan misschien ook met SBS praat. Over haar gesprekken met RTL zegt ze: 'Als een andere partij mij vraagt om koffie te drinken, dan doe ik dat.'

Matthijs van Nieuwkerk gaf in diezelfde LINDA ook te kennen dat hij vermoedelijk in het voorjaar wil stoppen met 'De Wereld Draait Door'. Dan komt er op NPO 1 om 19.00 uur een tijdslot vrij. Maar dat tijdstip vindt Jinek te vroeg. 'Omdat de gast van de dag dan vaak zelf nog aan het werk is', zegt ze daarover.

Bron: AD.nl

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers