Vanaf maandag bij MAX: 'BINNENVAART'

zondag 20 oktober 2019

Vanaf maandag 21 oktober om 16.00 uur is Denkend aan Holland: 'BINNENVAART' te zien bij MAX op MAX Vandaag en NPO Start.

In de negendelige web-only vaart Elles de Bruin mee op drie binnenvaartschepen in Nederland, België en Duitsland.


In 'BINNENVAART' gaat presentator Elles de Bruin mee met drie binnenvaartschepen op verschillende routes in Nederland, België en Duitsland. Met het schip de Sica vaart Elles van Den Haag naar Amsterdam. Met de Sjouwer van Germersheim naar Antwerpen en met de Martinique van Rotterdam naar Hengelo. De webserie 'BINNENVAART' geeft een beeld van de binnenvaart als beroep, de prachtige natuur en de gasten en bewoners aan boord.

In de serie, die het best te omschrijven is als een mix van reality- en slow-tv, veel prachtige droneshots van een waterrijk landschap. De kijker krijgt toegang tot de wereld van de beroepsvaart. De schippers, gezinnen en andere meevarenden vertellen hun verhaal en laten zien hoe het is om letterlijk altijd onderweg te zijn.

'Denkend aan Holland: BINNENVAART'
Presentatie: Elles de Bruin
Elke maandag vanaf 16.00 uur op NPO Start en MAX Vandaag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers