'Undercover in Nederland' en 'Stegeman op de Bres' bij SBS6

woensdag 6 februari 2019
Foto: SBS6 - © Wessel de Groot/Talpa TV 2019

'Undercover in Nederland' en 'Stegeman Op De Bres' blijven de komende jaren bij SBS6 te zien. Alberto Stegeman blijft als presentator aan deze programma's verbonden.

Talpa Network en Alberto Stegeman zijn hiervoor in 2018 een nieuw contract aangegaan voor de jaren 2019 en 2020. Op 3 maart a.s. om 21.30 uur gaat alweer het volgende seizoen van 'Undercover in Nederland' bij SBS6 van start. Later dit jaar volgt 'Stegeman Op De Bres'.

'Undercover in Nederland' is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door 'Undercover in Nederland' blootgelegd. Ook in het nieuwe seizoen haalt Alberto zaken boven water die de verbazing te boven gaan.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

1823. Hugh Glass, een gids die pelsjager John Fitzgerald en diens manschappen door de Amerikaanse wildernis leidt, wordt na een gruwelijke aanval van een beer voor dood achtergelaten. Wanneer vervolgens zijn zoon wordt vermoord door Fitzgerald, trekt Glass zwaargewond door de onherbergzame wildernis om wraak te nemen. Het gevaar loert echter overal.

'The Revenant', film uit 2015 met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, om 20.10 uur op VIER.

Dossiers