Tv-programma's strijden nu om kwalificatie Gouden Televizier-Ring 2019

dinsdag 12 februari 2019

De tweede kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2019 is gestart! Het is een nagelbijtend spannende periode, want nu kunnen kijkers bepalen welke televisieprogramma's kans maken op de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland.

Beau van Erven Dorens won in 2018 de Gouden Televizier-Ring voor 'Beau Five Days Inside'. En dat was voor hem een onbetaalbare ervaring. 'Het feest gaat weer beginnen: stemmen kan weer! Jullie kunnen er weer tegenaan. Vorig jaar was ik de winnaar en ik was echt zo ontzettend gelukkig. Een van de mooiste avonden uit mijn tv-carrière. Ik hoop dat degene die dit jaar gaat winnen, weer zo'n mooie avond mag beleven. Dus nu: stemmen!'


Het Nederlandse publiek bepaalt nu welke programma’s van afgelopen kwartaal gaan strijden voor de Ring en wie dus de opvolger van Beau kan worden. Alleen de vijf programma's met de meeste stemmen gaan door. Er hangt dus nogal wat vanaf. Wil de kijker dat zijn/haar favoriet kans maakt op die felbegeerde ring, dan moeten ze nu al stemmen!

Regels
Het gaat om alle programma's die tussen 1 november 2018 en 31 januari 2019 zijn uitgezonden. In totaal zijn er vier voorrondes, waarbij telkens vijf programma’s worden gekozen. Na vier rondes geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, dus zijn er 25 kanshebbers in totaal. Programma's die de Gouden Televizier-Ring al eens hebben gewonnen, mogen niet meer mee doen.

Stemmen
In de eerste ronde gingen de meeste stemmen naar 'Beste Zangers' (AVROTROS), 'Beter Laat Dan Nooit' (RTL 4), 'Expeditie Robinson/Eilandpraat' (RTL 5), 'Ik Weet Wie Je Bent' (KRO-NCRV) en 'Klem' (BNNVARA). Maar welke programma's zijn in de tweede ronde populair? Kijkers moeten er snel bij zijn, want ze hebben maar de tijd tot 27 februari 2019. En elke stem telt!

Stemmen kan via www.televizier.nl/ring.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers