Titelsong voor splinternieuwe afleveringen 'Teenage Mutant Ninja Turtles' door boyband FOURCE

zaterdag 22 september 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Op zondag 23 september kun je op Nickelodeon genieten van de eerste sneak preview van: 'Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles'!

In deze nieuwe stijl geanimeerde serie beleven Raphaello, Donatello, Leonardo en Michelangelo weer allemaal spannende avonturen in de straten – en riolen – van New York. Natuurlijk zijn ook sensei Splinter en trouwe vriendin April weer van de partij! Vanaf zaterdag 13 oktober worden de nieuwe afleveringen iedere zaterdag uitgezonden.

Naast de nieuwe afleveringen, is er ook speciaal een nieuwe titelsong ingezongen door de Nederlandse boyband FOURCE, die bestaat uit Max (15), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). Sinds hun deelname aan het 'Junior Eurovisiesongfestival 2017' in Georgië – waar ze Nederland mochten vertegenwoordigen en uiteindelijk vierde werden – is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Nickelodeon-host Iris ging op bezoek bij FOURCE tijdens de opnames van de titelsong.


Op zondag 23 september om 8.45 uur wordt de sneak preview van 'Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles' uitgezonden op Nickelodeon.

De nieuwe afleveringen van de serie zijn vanaf zaterdag 13 oktober, iedere zaterdag te zien om 9.00 uur op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: Eťn - © VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers