'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel' van Cartoon Network

maandag 13 juli 2015

Het is zomer: Tijd voor Avontuur! Cartoon Network, de tv-zender met de beste cartoons, beleeft deze zomer spetterende avonturen in Nederland met het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel'.

Het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel' wordt op twee locaties gehouden; Het Dolfinarium in Harderwijk en Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen. Kom op 5 of 30 augustus afkoelen op de buikglijbaan, doe mee met het waterballonnengevecht of de vele andere wateractiviteiten tijdens het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel'. Alle kinderen ontvangen na afloop een toffe Cartoon Network frisbee.

Dolfinarium Harderwijk – 5 AUGUSTUS
Op 5 augustus is het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel' in Het Dolfinarium Harderwijk. Naast de vele voorstellingen en shows kun je vanaf 10:00 uur komen spelen bij het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Glij over de spectaculaire buikglijbaan of maak elkaar nat in de Tijd voor Avontuur Waterbak. Het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel' is voor alle bezoekers van het Dolfinarium gratis toegankelijk op het Dolfinariumstrand. Het spektakel vindt plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Dolfinarium, Strandboulevard Oost 1, Harderwijk
Datum: 5 augustus
Tijdstip: 10.00 tot 17.00 uur

Beachclub Blue Lagoon – 30 AUGUSTUS
In Beachclub Blue Lagoon vindt op 30 augustus het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel'. Terwijl de ouders genieten van een 'all you can eat' ontbijtbuffet met superfoods en luxe broodjes, genieten de kinderen van een speciaal 'Tijd voor Avontuur' ontbijt. Na het ontbijt kunnen zij afkoelen in een van de spectaculaire attracties van het 'Tijd voor Avontuur Zomerspektakel'. Maak je vriendjes nat tijdens het waterballonnengevecht of in de 'Tijd voor Avontuur' waterbak. Heb je nog ruimte over voor een figuurijsje als toetje?

Locatie: Beachclub Blue Lagoon, Strand-Noord 25-27, Scheveningen
Datum: 30 augustus
Tijdstip: 09.00 – 13.00 uur

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De kandidaten strijden voor een felbegeerde plek in de liveshows door samen - maar ook tegen elkaar - te zingen in een zangarena. De Battles beloven hard te gaan, want elke coach moet hartverscheurende keuzes maken en zijn team voor de helft uitdunnen.

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers