RTL 4 brengt 'Dancing With The Stars' weer op tv

donderdag 10 januari 2019

RTL 4 werkt aan een nieuwe jaargang van het populaire dansprogramma 'Dancing With The Stars'. Chantal Janzen zal de show gaan presenteren, zo meldt RTL.

'Dancing With The Stars' was eerder al tussen 2005 en 2009 met veel succes te zien bij RTL 4. De eerste jaargangen werden gepresenteerd door Sylvana Simons en Ron Brandsteder. De laatste twee seizoenen werden aan elkaar gepraat door Lieke van Lexmond en Beau van Erven Dorens.

In 'Dancing With The Stars' geven BN'ers het beste van zichzelf op de meest uiteenlopende dansstijlen. Blue Circle is op dit ogenblik op zoek naar geschikte en bereidwillige deelnemers. De nieuwe reeks van 'Dancing With The Stars' zou nog in 2019 worden uitgezonden.

Bron: ad.nl - RTL 4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers