Rob Geus, Mariana Verkerk, Kalvijn en Shary-An Nivillac in 'Expeditie Robinson'

zondag 11 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Complottheorieën, hitte, honger, uitputting en strijd; ook Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber) en Shary-An Nivillac (zangeres) worden als deelnemers van het 20e seizoen van 'Expeditie Robinson' fysiek en emotioneel uitgedaagd.

Kijk vanaf 1 september iedere zondag om 20.00 uur bij RTL 4 hoe zij de strijd aan gaan met in totaal twintig Expeditieleden.


Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, Youtuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever) en Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot) dit seizoen meedoen aan 'Expeditie Robinson'. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? RTL maakt de komende weken nog meer deelnemers bekend.

'Expeditie Robinson', geproduceerd door Zodiak Nederland, is vanaf 1 september zestien zondagen om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Na 'Expeditie Robinson' praat presentator Luuk Ikink traditiegetrouw live na in 'Eilandpraat' om 21.30 uur op RTL 5. Hij ontvangt de afvallers, (oud)deelnemers, toont exclusieve fragmenten en blikt terug op 20 jaar 'Expeditie Robinson'.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australië. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers