Peter R. de Vries terug bij SBS6 met 'De Raadkamer'

maandag 19 februari 2018

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vanaf donderdag 1 maart terug bij SBS6 met 'Peter R. de Vries: De Raadkamer'. In dit nieuwe spraakmakende programma, dat live wordt uitgezonden, discussieert hij met verschillende experts uit de strafrecht- en mediapraktijk over de meest actuele onderwerpen uit de wereld van de misdaad.

Rechtspraak is in Nederland openbaar, behalve in de Raadkamer waar rechters achter gesloten deuren bespreken of een verdachte schuldig is of niet. In het SBS6-programma 'Peter R. de Vries: De Raadkamer' blijft echter niets geheim. Alle nieuwswaardige ontwikkelingen in de opsporing, de rechtspraak, de advocatuur, de misdaadjournalistiek, het gevangeniswezen, de forensische wetenschappen en bij de politie worden in deze wekelijkse talkshow openlijk besproken. 'De Raadkamer' zit dicht op de actualiteit: het nieuws van de dag bepaalt de onderwerpkeuze.

Peter R. de Vries ontvangt elke week drie experts aan tafel uit de strafrecht- en mediapraktijk, zoals advocaten, officieren van justitie, rechters, rechercheurs, journalisten, onderzoekers, wetenschappers, pathologen en slachtoffers of nabestaanden. Zij vormen een panel in 'De Raadkamer'. Daarnaast is er ook ruimte voor eenmalige, actuele gasten die gedurende (een deel van) de uitzending aanschuiven.

'Peter R. de Vries: De Raadkamer' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Peter R. de Vries: De Raadkamer', vanaf donderdag 1 maart wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers