Patty Brard keert terug bij SBS6

dinsdag 12 maart 2019
Foto: SBS6 - © William Rutten/Talpa TV 2019

Patty Brard heeft een vierjarig exclusief contract met Talpa Network getekend. Binnenkort keert ze terug bij SBS6, de zender waar zij eerder succesvol was.

Vanaf maandag 18 maart is Patty al een week lang te zien bij '6 Inside' als vervangster van Albert tijdens zijn vakantie en over enkele weken verschijnt ze ook bij 'Shownieuws'. Later dit jaar krijgt ze bij SBS6 een nieuw programma en mogelijk is ze in de toekomst ook nog bij Net5 te zien. 

Patty over haar verbintenis met Talpa Network: 'Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dit voelt op alle fronten als thuiskomen! Onlangs heb ik eenmalig Albert Verlinde vervangen in '6 Inside'. Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijg. Hieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft. Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheden die mij bij Talpa geboden worden en heb ongelooflijk veel zin om binnenkort weer volop voor SBS6 aan de slag te gaan. Het wordt een mooie samenwerking, daar heb ik alle vertrouwen in.'

Directeur Televisie Marco Louwerens over de nieuwe samenwerking met Patty: 'Patty is een creatief multitalent met een ongekende dosis televisie ervaring en een groot hart voor de medemens. Ik verwacht dat de kijkers van SBS6 haar weer omarmen, om te beginnen bij '6 Inside' en 'Shownieuws'. Later dit jaar is ze ook te zien in een heel nieuw ‘human interest’ programma dat we voor haar ontwikkelen. Patty is een publiekslieveling die de SBS6-kijkers feilloos aanvoelt en daarom echt bij deze zender hoort.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers