Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego

vrijdag 27 november 2015

Bij muziekzenders RADIONL en TV Oranje was er de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland.

Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mochten in een gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen honderden gedichten binnen vanuit het hele land. Een jury heeft vandaag bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal.


Alle 340 leerlingen van de Patrimoniumschool mogen volgende week genieten van een heel bijzonder feestje met Piet Diego. Het bezoek, dat live wordt uitgezonden bij RADIONL, vindt plaats op dinsdag 1 december tussen 11.00 en 12.00 uur. Diego zal een spetterend optreden verzorgen in de gymzaal en uiteraard komt hij niet met lege handen!

De Patrimoniumschool heeft het bezoek te danken aan leerling Charlene, die samen met haar moeder het winnende gedicht heeft ingestuurd. Zij ontvangt dinsdag een mooi cadeau uit handen van Diego. Charlene had een bijzondere reden om de coolste Piet van Nederland uit te nodigen op haar school.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers