Opvolger 'RTL Late Night' heet 'Beau'

donderdag 15 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL William Rutten 2018

De nieuwe talkshow van RTL die zal gepresenteerd worden door Beau van Erven Dorens zal 'Beau' heten. Dat heeft 'RTL Boulevard' bekend gemaakt.

Gisteren kon je bij TVvisie al lezen dat Albert Verlinde te gast zal zijn in de eerste aflevering op 6 september. Vermoedelijk zal hij nu en dan ook aanschuiven aan tafel bij 'Beau'.


Het nieuwe programma komt vanuit Artis Amsterdam en de naam doet alvast vermoeden dat 'Beau' alleen door van Erven Dorens zal gepresenteerd worden. De zender had eerder al aangegeven dat het de mogelijkheid onderzocht om meerdere hosts in te schakelen. Onder anderen Art Rooijakkers werd daarbij genoemd. Maar met de naam 'Beau' lijkt die piste nu verlaten te zijn.

LEES OOK: Vertrekt Eva Jinek naar RTL?

'Beau' moet (snel) 'RTL Late Night' doen vergeten dat de laatste jaren in zwaar weer was gekomen. RTL kwam bij Beau van Erven Dorens uit toen die in de zomer van 2017 'RTL Summer Night' presenteerde. Daarop kreeg hij veel goede kritieken.

Bron: RTL Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers