NikkieTutorials ambassadeur van nieuwe prijs Gouden Televizier-Ring

dinsdag 25 juni 2019

Online video is niet meer weg te denken uit de media n uit het leven van veel Nederlanders. De Gouden Televizier-Ring Verkiezing opent daarom vandaag de stembus voor een nieuwe publieksprijs, de Televizier-Ster: Online-videoserie.

Oftewel, wie maakt de leukste, mooiste en beste serie op internet? De stembussen zijn nu geopend op Televizier.nl/ring.


De prijs
De Televizier-Ster: Online-videoserie is er om stil te staan bij al het moois wat gemaakt wordt in de online-videowereld en om de content creators de erkenning hiervoor te geven. Het gaat hierbij om kwaliteit, maar ook kwantiteit. Hoeveel views hebben de kanshebbers? En zijn de makers consistent aanwezig? Alle kanshebbers dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Zo mogen alleen Nederlands gesproken kanalen en series die op een vrij toegankelijk kanaal staan meedoen.

NikkieTutorials
We zijn er ontzettend trots op dat Nikkie de Jager van het immens populaire YouTube-kanaal NikkieTutorials haar naam aan de nieuwe award heeft verbonden. De Nederlandse content creator met 12 miljoen volgers wereldwijd is enthousiast over de komst van de nieuwe award. Nikkie: 'Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven. De award geeft deze makers die extra glow waar ik zo van hou, dus stemmen allemaal!'

Speciaal voor de nieuwe award, maakte Nikkie de Jager een korte promo, klik hier.

Stemmen en nomineren
Een vakjury heeft een startlijst met kanshebbers samengesteld, maar het publiek kan gedurende de kwalificatieronde die vandaag van start gaat nog online-videoseries toevoegen. De jury deelt daarnaast nog vijf wildcards uit aan series die niet de top 20 gehaald hebben, maar wel een plekje verdienen.

De verkiezing heeft twee stemrondes: een kwalificatieronde en een nominatieronde. De kwalificatieronde start vandaag om 10:00 uur en eindigt woensdag 10 juli om 10:00 uur. Alle tellers gaan daarna weer op nul waarna opnieuw gestemd wordt, dit keer voor de drie uiteindelijke genomineerden. Die nominatieronde loopt van 20 augustus tot 23 september.

De Televizier-Ster: Online-videoserie wordt uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam, dat in oktober wordt uitgezonden door de NPO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers