Nieuwe serie 'Flipping Bangers' op Discovery

dinsdag 5 november 2019

Autorestaurateurs die oldtimers opknappen en doorverkopen zijn er bij bosjes. Maar er zijn er maar weinig die de echte lelijke roestbakken onder handen willen nemen.

Autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory behoren daartoe. Zij gaan op zoek naar auto’s die echt niemand meer wil hebben en hopen deze met een snelle flip binnen vijf dagen weer zo aantrekkelijk te maken dat ze hem voor de dubbele prijs kunnen verkopen.


In de nieuwe serie 'Flipping Bangers' beginnen ze met de aanschaf van het goedkoopste Porsche-model dat er is: de 924. Ze weten een vervallen exemplaar te vinden waar zelfs de eigenaar van zegt dat er van alles mis mee is en dat het ook nog een lelijke jaren zeventig-kleur heeft. En dan is het ook nog eens een automaat! Niet een auto om de blits mee te maken of om makkelijk geld mee te verdienen.

Will vindt hem in deze staat niet meer dan 500 pond waard, maar Gus is er toch meteen verliefd op geworden. Dus betalen ze meer dan verstandig is en moeten ze flink aan het werk om daar nog een winstgevend model van te maken. Kunnen ze hem inderdaad vijf dagen later voor het dubbele verkopen?

'Flipping Bangers', vanaf woensdag 6 november om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers