Nieuwe reeks 'De Lijf Show' op 18 oktober van start op SBS6

woensdag 17 oktober 2018
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

Kun je aankomen als je te weinig eet? Heb je eerder last van stress als je ouder wordt? Zijn blondines vruchtbaarder dan brunettes? Vanaf 18 oktober worden deze en nog veel meer vragen beantwoord in het nieuwe seizoen van 'De Lijf Show'.

Onder leiding van Viktor Brand strijden elke week twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. In 'De Lijf Show' wisselen grappige en leerzame weetjes en eye openers over ons lichaam en geest elkaar in rap tempo af!

De BN’ers beantwoorden de meest uiteenlopende vragen en nemen deel aan spelonderdelen met betrekking tot gezondheid en het menselijk lichaam. Onderwerpen zijn steeds verrassend en herkenbaar voor iedereen. Naast een grote hoeveelheid interessante weetjes leert de kijker ook de deelnemende BN’ers beter kennen: zij krijgen verrassende vragen - waarop de antwoorden vaak nog verrassender zijn… De bekende kandidaten krijgen steun van hun supporters in de publieksvakken, die bij winst mooie prijzen mee naar huis kunnen nemen.

De BN’ers die dit seizoen meedoen zijn onder anderen Patty Brard & Gerard Joling, Fred van Leer & Inge de Bruijn, Nick Schilder & Simon Keizer, Samantha Steenwijk & Tino Martin, Jenny & Danny de Munk, Kjeld Nuis & zijn vrouw Jill de Robles, Mark Laurenz & Bobbi Eden.

'De Lijf Show', vanaf donderdag 18 oktober wekelijks om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers