Nieuw verhaal start in 'GTST Meerdijk' app

zondag 5 november 2017
Foto: RTL 4 - © RTL 2017

Wie is Q en wat doet hij in Meerdijk? Ineens duikt er iemand op in Meerdijk. Wie is deze persoon met de naam Q? En komt hij of zij voor de liefde, een familielid of is er toch een andere link met Meerdijk?

Vanaf maandag 6 november start een nieuwe, spannende verhaallijn in de 'GTST Meerdijk' app en krijgen fans een sneak peek van deze nieuwe inwoner.


Voor de vaste 'GTST'-kijker is het inmiddels bekend dat er via de speciale 'GTST Meerdijk' app regelmatig exclusieve nieuwtjes en extra’s over hun favoriete serie te verkrijgen zijn. Het spiksplinternieuwe spel 'WerQ aan de winkel' onthult het nieuwe personage Q en volgt de nieuwkomer de komende weken als deze zijn opwachting in Meerdijk maakt in de onlangs geopende supermarkt. Door zowel de serie te bekijken als de 'GTST Meerdijk' app te volgen krijgt de kijker toegang tot al het beschikbare en exclusieve 'GTST'-materiaal. Volg de app, maar ook Facebook en Instagram vanaf 6 november en kijk vanaf 8 november alvast vooruit op Videoland of RTL XL.

De 'GTST Meerdijk' app is gratis te downloaden voor iPhone en Android smartphones.

'Goede Tijden, Slechte Tijden', maandag t/m vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers