Nicolette van Dam presenteert 'vtwonen: Verbouwen of Verhuizen' bij Net5

dinsdag 7 november 2017
Foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2017

Na het succes van het eerste seizoen komt Net5 met een nieuwe reeks van 'vtwonen: Verbouwen of Verhuizen'. Hierin helpt presentatrice Nicolette van Dam stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen.

Het koppel staat voor een dilemma: verbouwen of verhuizen. De een wil per se weg terwijl de ander zijn of haar huis echt niet wil opgeven. Wat kiezen ze als hun eigen woning een verbouwing heeft ondergaan maar ze ook van een nieuw huis hebben mogen proeven?


Aflevering 1
In de eerste aflevering staan Merel (41) en Pieter (41) uit Aalsmeer centraal. De vier kinderen van Merel en Pieter worden steeds ouder en groter waardoor zij merken dat ze privacy missen. Ze willen graag een plekje waar ze zich kunnen terugtrekken en even gezellig met z’n tweeën kunnen praten. Daarnaast is de keuken erg klein waardoor ze niet met veel plezier staan te koken hoewel Merel en Pieter daar wel van houden. Ze willen graag een woonkeuken waar ze vrienden en familie kunnen uitnodigen. Ook missen ze dat de woonkamer niet in contact staat met de tuin. Pieter wil het huis dat hij van zijn moeder heeft gekocht verbouwen en behouden. Merel wil verhuizen naar een jaren dertig huis dat af is en waar niet meer aan geklust hoeft te worden. Samen met vtwonen-hoofdredacteur Carlein Kieboom helpt Nicolette van Dam hen met het maken van de juiste keuze!

Elke verbouwing wordt bedacht en uitgevoerd door een andere interieurontwerper: Carlein Kieboom, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven laten hun 'signature' achter in de verschillende woningen.

vtwonen
Het magazine vtwonen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een crossmediaal merk met een website, webwinkel, shop in shops, een beurs en succesvolle tv-programma’s. Daarnaast is het merk een autoriteit op het gebied van styling. 'vtwonen: Verbouwen of Verhuizen' is de uitbreiding naast de SBS6-titels 'vtwonen: Weer Verliefd op je Huis' en 'vtwonen: Zelf aan de Slag.'

'vtwonen: verbouwen of verhuizen', vanaf woensdag 8 november om 21.30 uur bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers