Kijker mag titel verzinnen voor nieuw programma bij SBS6

dinsdag 8 januari 2019

In het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij schrijven beide teams nieuwe Nederlandse teksten op bekende hits, om ze vervolgens ten gehore te brengen.

Er is echter veel meer dan muziek alleen: de duo’s krijgen ook verschillende andere bijzondere opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze creatief moeten omgaan met geluid, beeld of taal!

Zo moeten ze buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen, rijmen onder dwang en ijzersterke slogans uit hun mouw schudden. Of: een limerick maken over een nieuwsfeit. Onze bekende duo’s draaien hun hand er niet voor om!

Het programma mist echter nog één ding: een TITEL! De twee duo’s en Kim-Lian roepen de kijker dan ook op om een titel te verzinnen voor deze ludieke show. Alle suggesties zijn welkom en kunnen worden aangemeld op www.sbs6.nl/spel. De kijker die de uiteindelijke titel aandraagt, maakt daarmee kans op twee VIP-kaarten voor Vrienden van Amstel Live.

Wil jij graag tijdens de opnames in het publiek zitten? Dat kan! Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/spel.

Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending vanaf het voorjaar van 2019, wekelijks bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers