Kijkcijfers: Tour de France piekt

maandag 22 juli 2019

Nederland is dan tch nog Tourgek. Hoewel er de voorbije dagen, onder meer door Mart Smeets, nog kritiek was op de wielerronde wegens tegenvallende kijkcijfers, piekten de uitzendingen dit weekend wel!

Nederlander Steven Kruiswijk maakt nog steeds kans op een podiumplek in deze Tour de France. En dat stuwt uiteraard de kijkcijfers de hoogte in. Tot en met de 11de etappe keken zo'n 639.000 mensen naar het Franse wielercircus. Té weinig dus daar moet over nagedacht worden. Dat zei onder meer Mart Smeets aan tafel bij 'Jinek'.


Maar nu de Tour stilaan zijn hoogtepunt bereikt, schieten ook de kijkcijfers de hoogte in. Zowel zaterdag als zondag keken er zo'n 1,1 miljoen mensen naar de live-uitzending. Ook 'De Avondetappe' kan mooie cijfers voorleggen. Op zondag werd de grens van het miljoen kijkers bereikt.

Maandag rusten de renners en vanaf dinsdag beginnen ze aan de slotweek om dan zondag in Parijs aan te komen. Afwachten wat deze Tour Nederland nog brengt én wat de kijkcijfers nog zullen zijn.

Bron: ad.nl - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amandine wordt geconfronteerd met een oudere man wiens echtgenote onwel is geworden. Als ultieme reddingspoging starten ze samen een hartmassage op. Carole begeleidt een vrouw die bij thuiskomst het lichaam van haar man vindt, met een vuurwapen aan zijn zijde. Diep in de nacht krijgt ze ook nog eens een vreemde oproep over een man die geklemd zit op zijn dak.

'Appel d'Urgence', om 20.40 uur op En.

Dossiers