Kijkcijfers: Goede start voor 'Jeuk'

dinsdag 7 januari 2014

De nieuwe serie 'Jeuk' maakte gisteravond een verrassend goede start met 808.000 kijkers. 'Jeuk' was hiermee het best scorende programma op Nederland 3 gisteravond.

Tietenman Thomas Acda hield de gemoederen ook op Twitter bezig. Daar was 'Jeuk' namelijk Trending Topic. We kunnen uitkijken naar de volgende aflevering, waarin Thomas besneden moet worden en hij met z’n vader naar de hoeren gaat.

Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen... Dat is 'Jeuk', de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Thomas Acda speelt Thomas, Peter Heerschop speelt Peter, Jelka van Houten speelt Jelka. Ze zijn een versie van zichzelf in een droogkomische, tiendelige serie, die deels gescript én deels geïmproviseerd is.

De VARA-serie 'Jeuk' wordt geproduceerd door Kemna en Zonen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers