Kijkcijfers: Goede start voor 'Jeuk'

dinsdag 7 januari 2014

De nieuwe serie 'Jeuk' maakte gisteravond een verrassend goede start met 808.000 kijkers. 'Jeuk' was hiermee het best scorende programma op Nederland 3 gisteravond.

Tietenman Thomas Acda hield de gemoederen ook op Twitter bezig. Daar was 'Jeuk' namelijk Trending Topic. We kunnen uitkijken naar de volgende aflevering, waarin Thomas besneden moet worden en hij met z’n vader naar de hoeren gaat.

Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen... Dat is 'Jeuk', de meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland. Thomas Acda speelt Thomas, Peter Heerschop speelt Peter, Jelka van Houten speelt Jelka. Ze zijn een versie van zichzelf in een droogkomische, tiendelige serie, die deels gescript én deels geïmproviseerd is.

De VARA-serie 'Jeuk' wordt geproduceerd door Kemna en Zonen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers