Kijkcijfers: 1,7 miljoen mensen zien start 'We Zijn er Bijna'

dinsdag 23 juli 2019
Foto: Omroep MAX - © Nico Kroon 2019

Het feel good MAX-programma 'We Zijn er Bijna' kende maandag de beste seizoensstart ooit. De 'kampeersoap' met Martine van Os kon ruim 1,7 miljoen kijkers aan het scherm kluisteren.

'We zijn er Bijna' trekt al een aantal jaren iedere zomer op kampeertrip met een 35-tal vijftigplussers. Dit jaar trekt de groep naar de Balkan. Ze begonnen aan hun reis in het Kroatische Zagreb. Van daaruit trekken ze doorheen onder meer Montenegro en Albanië om daarna weer te arriveren in Kroatië.


Met de 1,7 miljoen kijkers van maandag bereikt het programma een nieuwe mijlpaal. Het is de beste seizoensstart ooit. En ook dat andere MAX-programma, 'MAX Vakantieman', lokte ruim 1,2 miljoen kijkers.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers